HEERLIJK ETEN & DRiNKEN

Het smaakt hier fantastisch!

Martijn zijn passie is koken, koken en nog eens koken. We bieden je 3 x per week een maaltijd aan. Dat scheelt je weer uren in de keuken en afwassen, want dat doen wij voor je!

Lekker makkelijk!

Alle maaltijden zijn altijd inclusief wijn, dessert, koffie én natuurlijk limoncello!!
De kinderen krijgen een eenvoudige, maar heerlijke verse maaltijd met pasta en groenten en natuurlijk een ijsje toe.

Italiaans aperitief (of apericena)

Iedere zaterdag verwelkomen we je met een Italiaans aperitief; een glas prosecco of rode wijn en eten van een tafel vol met de heerlijkste Italiaanse hapjes, pasta’s en zelfgebakken brood, oftewel een apericena. Het is een aperitief (aperitivo) en cena (avondmaal) in één en is mateloos populair.
Je bent meteen in Italiaanse sferen en na een glas limoncello garanderen we je een diepe slaap!

Pizza

Wat ooit begon als een spontaan idee, is uitgegroeid tot de meest populaire maaltijd. Voor jou maakt Martijn op één keer per week de lekkerste pizza’s zoals je ze nog nooit hebt geproefd. Inclusief de pizza die niet op de kaart stond. De pizzabeleving is elke week weer een feest!

eten en drinken middenbalk

Pasta Pronta

De dag voor je vertrek wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van het zwembad en inpakken komt ‘s avonds wel. Maak je niet druk wat je moet eten, want op vrijdag koken wij voor je. Je kan kiezen uit diverse pasta’s en salade en natuurlijk bakken we verse pannenkoeken!

Ontbijt

Tijdens je verblijf kunnen we éénmalig een ontbijt verzorgen op de ochtend na je aankomst. Dit ontbijt wordt aan huis gebracht in een originele ontbijtmand en bestaat uit versgebakken croissants, verse broodjes en paar plakjes zelfgebakken volkoren brood met divers beleg, koffie, thee, melk en sinaasappelsap.

Brood en broodjes

Je kunt dagelijks versgebakken croissants, stokbrood en panini bestellen bij ons die bezorgd worden bij je vakantiehuis. Beroemd is ons zelfgebakken volkorenbrood. Heerlijk vers en knapperig en deze smaakt natuurlijk het beste met hagelslag of Nutella!

eten en drinken footer

 

Buon appetito! | smakelijk eten!

 

filmpje kijken
beschikbaarheid
vakantiehuizen
reserveren